Terug naar huis

Wij zijn vertrokken richting Schulen. Aankomst wordt verwacht rond 15:20. Tot straks!

Bosklassen dag 2

Na een rustige nacht en een stevig ontbijt trokken we onze wandelschoenen aan en vertrokken we richting het dorpsplein van Sart. Daar speelden we een dorpsspel waarbij we verschillende vragen moesten oplossen. Na deze zoektocht begonnen onze maagjes te knorren. Gelukkig stond er een maaltijd op het menu die ons wel kon bekoren: frietjes met kip en appelmoes. Vervolgens genoten we van een half uurtje platte rust om daarna aan onze wandeling naar de Hoëgne te beginnen. Hier mochten we onze laarzen aantrekken om in de rivier dammen te bouwen. Na deze activiteit hadden we nood aan een goede frisse douche. Tijdens het wachten op het avondeten (een goed bord spaghetti) speelden we nog wat spelletj

Schoolfeest 25 mei 2019

Op 25 mei vond ons schoolfeest plaats. De weergoden waren ons goed gezind en zorgden voor zalig weer in de namiddag. Enkele foto's hiervan vind je in de fotogalerij.

Bosklassen dag 1!

Na een vlotte rit zijn we begonnen met een bezoek aan de grotten van Remouchamps. Hier maakten we een mooie wandeling en een spannende boottocht. Daarna zijn we vertrokken naar het safaripark monde sauvage. ‘s Avonds hebben we genoten van een lekkere maaltijd. Gelukkig hebben we allemaal een knuffeltje gekocht in het safaripark, dan kunnen we nu allemaal goed slapen! Slaapwel!

Techniek in K3

De kleuters voerden enkele proefjes uit rond lucht, water en kleur. Enkele foto's van die activiteit vind je terug in de fotogalerij.

In de kijker
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Er zijn nog geen tags.
Zoeken op tags

© 2016 - De Schuit, Kerkstraat 19, 3540 Herk-de-Stad