L4: Lego-education

Op vrijdag 13 december heeft L4 weer een ander onderdeeltje van techniek mogen ervaren. Zij hebben toen met lego bepaalde dingen moeten maken aan de hand van een stappenplan dat op de laptop stond. Enkele foto's van deze activiteit vind je terug in de fotogalerij.

L2b: Cultuurkuur

Op donderdag 12 december is L2b i.s.m. Bazarts creatief aan de slag gegaan om met gebruikte materialen nieuwe dingen te maken. Enkele foto's van deze activiteit vind je terug in de fotogalerij.

Sinterklaas

Vrijdag 6 december kwam de Sint met zijn allerbeste piet onze school een bezoekje brengen. Alle kinderen van de school hadden een act in elkaar geknutseld voor de Sint. Enkele foto's van deze activiteit vind je terug in de fotogalerij.

L2b: Speculaas bakken

Het tweede leerjaar wou Sinterklaas en zwarte piet een beetje helpen. Zij gingen de speculaas bakken zodat de Sint en piet een beetje meer rust zouden krijgen. Enkele foto's van deze activiteit vind je in de fotogalerij.

Rode neuzendag

Op vrijdag 29 november kleurde onze school helemaal rood. Met deze actie wilden de leerlingen en leerkrachten Rode neuzendag steunen. Enkele foto's hiervan vind je terug in de fotogalerij.

In de kijker
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Er zijn nog geen tags.
Zoeken op tags

© 2016 - De Schuit, Kerkstraat 19, 3540 Herk-de-Stad