Bosklassen dag 2

Na een rustige nacht en een stevig ontbijt trokken we onze wandelschoenen aan en vertrokken we richting het dorpsplein van Sart. Daar speelden we een dorpsspel waarbij we verschillende vragen moesten oplossen. Na deze zoektocht begonnen onze maagjes te knorren. Gelukkig stond er een maaltijd op het menu die ons wel kon bekoren: frietjes met kip en appelmoes. Vervolgens genoten we van een half uurtje platte rust om daarna aan onze wandeling naar de Hoëgne te beginnen. Hier mochten we onze laarzen aantrekken om in de rivier dammen te bouwen. Na deze activiteit hadden we nood aan een goede frisse douche.

Tijdens het wachten op het avondeten (een goed bord spaghetti) speelden we nog wat spelletjes op onze kamer. De juffen en meester zorgden nog voor een leuke quiz als avondactiviteit. En nu gaan onze oogjes en snaveltjes toe en wensen we jullie een fijne nacht!

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.