Een leerrijke dag in Gent

Deze ochtend zijn we de dag gestart met een stevig ontbijt. Nadat we ons lunchpakket hadden gemaakt, trokken we naar het Gravensteen. Daar werden we tot stoere ridders geslagen. We kregen er een boeiende uitleg van de gidsen.

Daarna zochten we een leuk plekje om te picknicken, dit was er eentje met uitzicht op het water. Onze boot stond ondertussen al klaar om van hieruit de mooiste plekjes van Gent te ontdekken.

Na onze boottocht trokken we weer naar de speeltuin. Hier speelden we onder andere voetbal en Kubb. Toen onze maagjes begonnen te knorren, keerden we terug naar ons verblijf en hier aten we pompoensoep, veggie spaghetti en chocomousse.

We sloten de avond af met een grappige film en natuurlijk mocht de chips niet ontbreken.

Tot morgen!

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.